GEMEENTEBLADAanvraag vergunning voor het plaatsen van een dakkapel achterzijde van de woning aan Erica 22 5091ED Oost West en Middelbeers

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

De gemeente Oirschot heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning DSO ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het plaatsen van een dakkapel achterzijde van de woning aan Erica 22 5091ED Oost West en Middelbeers. Het kenmerk van de gemeente voor deze zaak is 082352134.Waarom publiceert de gemeente dit bericht?Een omgevingsvergunning wordt aangevraagd om toestemming te krijgen om bijvoorbeeld iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent. Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning?De gemeente heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 29-02-2024. De gemeente neemt daarover waarschijnlijk binnen acht weken een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. De aanvraag ligt nu niet ter inzage. U kunt nu nog niet reageren.Heeft u vragen?Heeft u vragen over vergunningen of meldingen? Stuur dan een e-mail met daarin duidelijk uw vraag naar vergunningen@kempengemeenten.nl. De gemeente neemt dan contact met u op, en maakt zo nodig een afspraak.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Erica. Bekijk alle Bekendmakingen Erica in .

https://ericakrant.nl/bekendmakingen-erica/

Deel dit bericht:

Redactie Ericakrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Ericakrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Erica.

Gerelateerde berichten