Vacature Gastheerschap

Gastheerschap in Emmen

Gastheerschap

Veiligheid voor alles

|

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Gastheerschap

Ben je op zoek naar een beschaafde en representatieve gastheer of gastvrouw, dan is JenS Security je graag van dienst met professioneel gastheerschap. Zo maak je een goede eerste indruk tijdens een bedrijfspresentatie, evenement of festival, maar ook als algemeen aanspreekpunt of voor het invullen van receptietaken kun je kiezen voor onze gastheren of gastvrouwen.

Door de ruime ervaring van onze medewerkers op het gebied van gastheerschap binnen verschillende organisaties, is de eerste indruk van jouw bedrijf of evenement bij ons in goede handen. Een gastheer of gastvrouw van JenS Security verwelkomt en bedient je gasten en is tevens hun eerste aanspreekpunt. Onze hosts zorgen ervoor dat je gasten het naar hun zin hebben, zijn sociaalvaardig en klantgericht. Uiteraard dragen zij bij aan de veiligheid van jou en jouw gasten, zonder daarbij gastvrijheid en representativiteit uit het oog te verliezen.

Neem contact met ons op

Hoofdvestiging Emmen
Jens Security

Nieuw Amsterdamsestraat 40
7814 VA Emmen
Tel:
E-mail:Functie:gastheerschap
Startdatum:29-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fonville Schoonmaakbedrijven via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Gastheerschap Fonville Schoonmaakbedrijven 29-04-2024

Bekijk ook andere vacatures