Vacature Financieel Administratief medewerker

Financieel Administratief medewerker in Coevorden

Ben jij secuur, oplettend en communicatief vaardig? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Financieel Administratief Medewerker om dit team te versterken. In deze rol als Financieel Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenadministratie, inclusief het verwerken van inkoop- en verkoopfacturen en bankmutaties. Daarnaast bied je ondersteuning bij belangrijke financiële rapportages onder leiding van de Financial Controller.

Wij bieden:

- Salaris tussen €2474 en €3333 bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring. - Een uitdagende parttime functie (16 tot 24 uur, later uit te breiden) in een dynamische omgeving. - Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer. - Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en training.

Wij vragen:

- MBO-4, HAVO of VWO werk- en denkniveau. - Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie. - Ervaring met Microsoft Word, Excel en Outlook. - Kennis van boekhoudsoftware zoals SnelStart en projectadministratie.

Waar ga je werken:

Dit bedrijf ontwerpt en bouwt standaard machines voor o.a. sloop-, bouw-, infrastructuur- en recyclingwerkzaamheden.Functie:financieel administratief medewerker
Startdatum:06-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:17 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timing via MKBEmmen@timing.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.timing.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Financieel Administratief medewerker Timing 06-05-2024

Bekijk ook andere vacatures