Vacature Ergotherapeut Care - Ergotherapeut Care

Ergotherapeut Care - Ergotherapeut Care in Emmen

Ergotherapeut Care (Emmen e.o. en Hoogeveen e.o.)

Een functie waarin dagelijkse begeleiding er echt toe doet!

De functie

Treant Care is op zoek naar een ergotherapeut voor de Dienst Behandeling & Begeleiding. Als ergotherapeut ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken, behandelen en begeleiden van zowel intra- als extramurale cliënten. Je werkt op verwijzing van een (huis)arts of specialist ouderengeneeskunde. Je bent verantwoordelijk voor het ergotherapeutische proces passend binnen de individuele zorgleefplannen en revalidatieplannen van cliënten. Daarnaast begeleid je familie en het zorgteam. Binnen het team ergotherapie draag je bij aan de ontwikkeling van het vak.

Het team

De afdeling Ergotherapie, onderdeel van de Dienst Behandeling & Begeleiding, bestaat uit 13 ergotherapeuten, een ergotherapie-assistent en een ondersteuner. De ergotherapeuten werken op verschillende locaties van Treant binnen een multidisciplinair team.

De afdeling Ergotherapie wordt intensief betrokken bij de revalidatieafdelingen, somatische afdeling, psychogeriatrische afdelingen en eerstelijns zorg. Je maakt deel uit van de vakgroep Ergotherapie Emmen - Hoogeveen. Het is mogelijk dat je in beide regio's werkzaam bent.

Jij bent de ideale kandidaat

Jij bent een enthousiaste, hbo gediplomeerde en in het kwaliteitsregister geregistreerde ergotherapeut. Je beschikt over recente werkervaring en affiniteit met de doelgroep. Heb je bijna of nog maar net je diploma? Ook dan gaan we graag met je in gesprek! Je handelt op basis van beschikbare EBP, beschikt over goede communicatieve vaardigheden, hebt een open houding en kunt prioriteiten stellen. Je kunt zowel in een team als zelfstandig goed functioneren en vindt initiatief nemen hierin vanzelfsprekend. Je herkent je in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen.

Ons aanbod

 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met intentie tot vast
 • 16-36 uur, mogelijkheid tot uren in overleg
 • Een salaris van minimaal € 3.256,53 en maximaal € 4.906,49 bruto fulltime per maand (CAO VVT FWG 55)
 • Vakantietoeslag (8%)
 • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)
 • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
 • Een uitdagende functie in een professioneel team
 • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
 • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken!

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 14 juni 2024 . Ben je nu al werkzaam bij Treant dan solliciteer je via InSite . Ben je niet werkzaam bij Treant dan solliciteer je via de knop "Solliciteren".
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met één van de ergotherapeuten, Michelle van der Raaf, bereikbaar via telefoonnummer , Fleur Roosink, bereikbaar via telefoonnummer of met Guido Slot, Hoofd Paramedische Dienst, bereikbaar via telefoonnummer . Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de recruiters Floor, Corin of , bereikbaar via telefoonnummer .Functie:ergotherapeut care
Startdatum:07-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3256 – 4906
Uren per week:16 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Treant Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures erica
 2. Ergotherapeut Care – Ergotherapeut Care Treant Zorggroep 07-05-2024

Bekijk ook andere vacatures