Vacature Chauffeur bakwagen

Chauffeur bakwagen in Emmen

Functieomschrijving

Wil jij als vrachtwagenchauffeur C in Emmen aan de slag om de horeca te bevoorraden? Ik denk het wel, want; je krijgt na 36 uur al overuren betaald, je hebt een mooie balans tussen werk en privé, én een leuke toeslag van 50% wanneer je op zaterdag werkt! Klinkt best goed toch

Wat bieden wij jou
 • €14 tot €17 bruto per uur + 8,33% vakantietoeslag
 • onkostenvergoeding van € 4,13 netto per dag
 • elke ochtend ligt er een lunchpakket voor je klaar
 • gezellige collega's
Wie ben jij
 • Jij bent in bezit van rijbewijs C, aangevuld met een bestuurderskaart en code 95
 • Jij beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • je hebt veel contact met je klanten
 • Jij bent in staat om fysiek zwaar werk te verrichten; de Hulk is er niks bij!
 • Je bent in staat een VOG aan te vragen.
Wat ga je doen

Weet je wat leuk is aan chauffeur zijn? Veel vrijheid. Lekker onderweg, op tijd beginnen en vroeg weer klaar. Jouw dag begint met het ophalen van je sleutels, een praatje met je collega’s, een kop koffie en je lunchpakket ligt klaar .Daarna check je jouw route in de app, laad je de goederen in en vertrek je naar je eerste klant.

Bij Bidfood werk je in de regio, je kent je klanten goed. Je komt bij veel mensen en bedrijven over de vloer. De ene keer maak je gezellig een praatje of drink je een ‘bakkie’ mee. De andere keer heb je de sleutel en zorg je ervoor dat alle producten keurig netjes in de koeling worden gezet. Jij bent het gezicht naar onze klanten. Veel verantwoordelijkheid dus! Terug op het honk maak je de vrachtauto weer netjes, ruim je alle lege kratten op en help je collega’s die net wat later zijn ook nog even een handje mee.

Waar ga je werken

Bidfood heeft de focus volledig op de professionele food industrie liggen. Van restaurant tot cateraar, maar ook kantines van gemeenten. De aanpak hierbij is persoonlijk waarbij ze goed luisteren naar de unieke wensen en uitdagingen van de klanten. Bij Bidfood staan ze klaar voor zowel het personeel als de klant, en ben je zeker geen nummertje.

Een salaris dat elke week klopt, een detacheringscontract met vaste uren, nascholing Code 95 en tal van andere opleidingsmogelijkheden horen er gewoon bij wanneer jij start als vrachtwagenchauffeur bij Tempo-Team Transport.

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:Vrachtwagenchauffeurs
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:17 – 17
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via transportnoordoost@tempo-team.nl of 06 82 49 00 84. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Erica
 2. Chauffeur bakwagen Tempo-Team 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures