Vacature Assemblage medewerker Intergas

Assemblage medewerker Intergas in Coevorden

Als assemblagemedewerker bij Intergas in Coevorden bestaan je dagelijkse werkzaamheden uit het assembleren/monteren van cv-ketels met behulp van diverse handgereedschappen. Je rouleert dagelijks op de afdeling en leert steeds meer bij van je collega’s. Samen met je team sta je garant voor de kwaliteit van het product. Binnen de functie zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld tester of zelfs teamleider en natuurlijk groeit je salaris mee! Ben jij degene die thuis graag de nieuwe meubels in elkaar zet? Of ben je handig en geïnteresseerd in techniek? Lees snel verder en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van dit prachtige bedrijf.

Wij bieden:

- Een bruto uurloon van €14,63;

- Een reiskosten vergoeding van €0,23 per kilometer;

- Een ADV-vergoeding van €0,46 per gewerkt uur;

- Een SAO-toeslag van €0,22 per uur;

- Bij goed functioneren de kans op een vaste aanstelling;

- Werken binnen een moderne organisatie;

- Leuke team-uitjes en vergoedingen. - Een variabele eindejaarsuitkering

Wij vragen:

- Je hebt ervaring met het werken op tempo;

- Je bent een echte teamplayer;

- Je hebt affiniteit met techniek of assemblage;

- Je bent gewend om aan te pakken;

- Je bent pas tevreden als de kwaliteit 100% is;

- Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar

Waar ga je werken:

Intergas is een toonaangevend productiebedrijf dat zich richt op technische apparaten voor huishoudens. Onze producten, die aan hoge kwaliteitsnormen voldoen, worden intern ontwikkeld in onze nieuwe en volledig uitgeruste faciliteiten. Als de grootste leverancier van gasgestookte cv-ketels in Nederland, met een groeiende aanwezigheid in Europa, zijn we trots op onze reputatie als werkgever die investeert in zowel onze producten als onze werknemers. In de gemeente Coevorden zijn we een begrip - kom je bij ons werken, dan word je onderdeel van een prachtig bedrijf met een sterke regionale verankering.Functie:Assembleurs van mechanische werktuigen
Startdatum:16-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:33 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timing via intergas@timing.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.timing.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Assemblage medewerker Intergas Timing 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures