Vacature Ambassadeur

Ambassadeur in Emmen

Raadhuisplein 100

+31 (0)591 - 850 856

Jongerenplatform Oui We

Huidige evenementen en acties
Bij ATLAS willen we jouw stem horen! Samen met leeftijdsgenoten creëer en organiseer je toffe evenementen. Als ambassadeur vertegenwoordig je het ATLAS Theater en ben je verantwoordelijk voor een specifiek onderdeel met je team. Heb jij interesse om als influencer, programmeur of event manager deel uit te maken van ons team?
Je ontwikkelt nieuwe vaardigheden en hebt gratis toegang tot geselecteerde voorstellingen en evenementen. Je krijgt een uniek kijkje achter de schermen en ontmoet nieuwe mensen. Bovendien heb je als jongere invloed binnen het theater. Sluit je aan en maak een verschil bij ATLAS!

Altijd korting pakken!
Wist je dat je voor slechts 10 euro naar het theater kunt als je tussen de 14 en 23 jaar oud bent en de voorstelling niet is uitverkocht? Met theater voor een Donnie ! Verder hebben wij voor geselecteerde voorstellingen de 1+1 vriendenactie, waarbij je gratis een vriend mee mag nemen naar een voorstelling. Deze acties worden altijd aangekondigd op onze Insta, dus vergeet ons niet te volgen.

Contact
Neem dan gerust contact met ons op. Stuur ons een DM op Instagram of email naar: .Functie:ambassadeur
Startdatum:07-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ATLAS theater via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Ambassadeur ATLAS theater 07-06-2024

Bekijk ook andere vacatures