Vacature Account Manager

Account Manager in Nieuw-Amsterdam

Vind uw persoonlijke reisadviseur

The Travel Club zoekt een Account manager (fulltime)

Is het coachen, begeleiden en bedienen van startende en ervaren ondernemers in de reisbranche jou op het lijf geschreven? Dan komen wij graag met jou in contact.

The Travel Club is de grootste en snelst groeiende onafhankelijke franchiseorganisatie voor zelfstandige ondernemers in de reisbranche zoals (ZRA's) zelfstandige reisadviseurs, reisbureaus, zakenreisadviseurs en kleine zelfstandige specialistische reisaanbieders. De keten kent meerdere formules voor ZRA's zijnde: The Travel Club, YourTravel, United Travel, HolidayPlanners en The Travel Company en diverse formules voor reisbureaus. Met in totaal ca. 400 aangesloten zelfstandige reisadviseurs/ondernemers en 65 zelfstandige reisbureaus genereren wij een jaaromzet van meer dan 350 miljoen. Hiermee bedienen wij consumenten in alle regio's van het land. Wij zijn gevestigd in Culemborg, Almere, Apeldoorn en Amsterdam. Onze accountmanagers zijn het aanspreekpunt voor onze franchisenemers en zorgen ervoor dat iedere franchisenemer met succes het vak als zelfstandig ondernemer kan uitvoeren.

Functie inhoud

Belangrijkste onderdeel is dat je aanspreekpunt en contactpersoon bent voor onze franchisenemers: zijn er vragen, wil iemand haar/zijn verhaal kwijt? Jij bent er om te luisteren, antwoorden te geven en te helpen. Met nieuwe franchisenemers voer je gesprekken over aansluiting bij The Travel Club, YourTravel, The Travel Company, United Travel of HolidayPlanners en voor starters geef je trainingen. Binnen onze organisatie ben je de schakel tussen de franchisenemers en de verschillende serviceafdelingen op het hoofdkantoor en informeer je de franchisenemer over product gerelateerde zaken, administratie of beleidswijzigingen. Belangrijk is ook om de behoeftes van franchisenemers te onderzoeken en inventariseren met als doel deze met de betrokken afdelingen om te zetten in mogelijkheden. Het organiseren en coördineren van regiomeetings, trainingen en workshopdagen zorgen ervoor dat de kennis en kunde van onze franchisenemers op peil gehouden wordt: ook hier draag je aan bij.

Functie eisen

Voor deze functie zoeken wij iemand met jarenlange (verkoop) ervaring in de reisbranche, op HBO-niveau, die beschikt over goede contactuele eigenschappen en die zelfstandig en zeer accuraat en secuur kan werken. Het spreekt voor zich dat je een echt mensenmens bent. Je bent commercieel, communicatief sterk, initiatiefrijk en hebt een flexibele opstelling. Je kan goed overzicht houden, trainingen geven is voor jou geen probleem en bent een troubleshooter op momenten alwaar nodig waarbij je ieders belangen goed kan erkennen. Kennis van BAS is een pré.

Standplaats: Flexibel, deels vanuit huis, deels voor bijeenkomsten of trainingen in Culemborg of elders in het land. Zelfstandig thuiswerken moet je wel liggen want de meeste tijd werk je vanuit huis.

Waarom werken bij The Travel Club?

  • Je komt te werken in een enthousiast team van fijne, gedreven collega's.
  • Wij bieden uitdagende werkzaamheden met veel ruimte voor eigen initiatief.
  • Wij dagen je uit om het beste uit jezelf te halen door persoonlijke ontwikkeling te faciliteren en doorgroeimogelijkheden te bieden.
  • Een gezonde werk/privé balans vinden wij belangrijk, daarom bieden wij je de mogelijkheid om hybride te werken.
  • Wij bieden een salaris passend bij je kennis en ervaring en boven cao
  • Wij hebben een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals kortingen op reizen, gratificatieregeling, goede pensioenregeling en volledige vergoeding van doorlopende reisverzekering enz.

TravelC GroupBV

The Travel Club is een onderdeel van TravelC group bestaande uit zowel Retail als Touroperating activiteiten. Meer info: www.travelcgroup.nl

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature en beschik je over de gevraagde eigenschappen? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatie naar :Functie:accountmanager
Startdatum:04-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met The Travel Club via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Erica
  2. Account Manager The Travel Club 04-02-2024

Bekijk ook andere vacatures